Menu

Over Quaegebeur

De firma Quaegebeur werd opgericht 50 jaar terug door de heer Eric Quaegebeur in Izegem ( West-Vlaanderen). Startend als ondernemer werd er van herstellingswerken en aanmaak eenmalige onderdelen overgegaan naar innoverende machinebouw. Al snel werden de 3 zoons ook bij het bedrijf betrokken. Ondertussen was de dagelijkse leiding overgenomen door de heer Rudy Quaegebeur en waren alle drie de zoons actief in de firma.

Door het groeiende machinepark en het meer en meer optreden als leverancier van kwalitatief draai- freeswerk werd er verhuisd in 1990 naar de huidige locatie in de Gapaardstraat. In 2002 werd er een grote productiehal bijgebouwd om opnieuw aan de stijgende vraag te voldoen, zowel in machinebouw als in toelevering.

In Juli 2017 werd het familiebedrijf overgenomen door de heer Joris Celie om de verdere groei en ambities kracht bij te zetten. De firma bouwt dus verder op de sterke fundamenten van een gereputeerd familiebedrijf aangevuld met moderne productie- en engineeringmethodes om u ook in de toekomst van de beste producten en machines te voorzien.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring
in machinebouw en toelevering

Neem contact op met ons